انواع اختلالات تغذیه ای به طور کامل در ذیل آمده است که بی اشتهایی نوعی از این اختلال است :
ذائقه کودک را باید تنظیم کرد:
به این صورت که در سنین پایین مثلا 1 سال که به کودک می بایست در کنار شیر مادر غذای کمکی داد نباید از طعم دهنده ها و افزودنی ها در غذای کودک استفاده کرد ترجیحا در این مواقع غذای کودک بسیار ساده و بدون طمع باشد و مادران می توانند غذای کودک را جدا از وعده غذایی خودشان بپزند و همچنیین از دادن تنقلات به فرزندان در این سنین خودداری شود و به جای آن می توان از میان وعده های مغذی که حاوی میوه و آجیل است ، استفاده کنند.
مشارکت دادن کودک :

کودک خود را در غذا خوردن در نظر بگیرید این بسیار ساده است مثلا هر زمانی که دلش غذا می خواهد به او غذا بدهید و یا اینکه غذا خوردن به هرشکلی که دوست دارد را برایش فراهم کنید در چنین شرایطی حس اعتماد به نفس و استقلال طلبی را در او تقویت می کنید و باور کنید در مدت زمان کوتاهی بچهی شما قادر خواهد بود به طور دقیق لیوان و قاشق خود را مورد استفاده قرار بدهد ؛ ریخت و پاشهای فعلی او را تحمل نمایید و اجازه بدهید به تدریج رفتارهای تغذیهای و منش های رفتاری او تکامل و پختگی لازم را به دست آورد.
از مقایسه کودک خود با سایر بچه ها خود داری کنید

کودک خود را هر طوری که هست بپذیرید
کم تحرک است یا پرتحرک ؟ کم وزن است یا اضافه وزن دارد ؟ قدبلند است یا قد کوتاه ؟ هر کودکی بنا به زمینه های ژنتیکی و ارثی و محیط زندگی با سایر کودکان متفاوت است و مسیر رشدی خاصی را طی می کند ، توجه والدین به این تفاوت ها باعث می شود که دست از مقایسه کردن بردارند و کودک خود را فقط با روند رشد خودش مقایسه کنند.
- تنوع در غذا
- تنوع در سفره
- درست کردن غذاها به صورت اشکالی که کودک دوست دارد و مورد علاقه کودک است
- در هنگام غذا خوردن تلویزیون را خاموش کنید و اسباب بازی ها که به راحتی می توانند حواس کودک را پرت کنند را در دسترس کودک قرار ندهید.
- اجازه دادن به کودک در درست کردن غذا در حد توان او :مثلا به او اجازه دهیم که مواد غذایی را داخل ظرف بچیند
[contact_info title= "علت بی اشتهایی کودکان و درمان آن "]
شما می توانید در قسمت دیدگاه سوالات خود را با مشاوران ما درمیان بگذارید ...
منبع:علت بی اشتهایی کودکان و درمان آن
مشاوره ترک اعتیاد - آموزش کنترل خشم در کودکان - تاثیر جدایی والدین در بروز اختلالات روانی نوجوانان - عزت نفس و راهکارهای مقابله با آن-علائم افسردگی وراهکارهای مقابله باآن-ملال جنسیتی و علت هایش-انواع اختلالات جنسی ودرمان آنها- خودارضایی و عوارض و پیامدهای آن-سن ازدواج